Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΚΥΔΩΝ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 61-56

Το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ ζήσαμε στο κλειστό των Χανίων έναν αγώνα με ανάμεικτα συναισθήματα. Άλλωστε παραδοσιακά οι δύο ομάδες προσφέρουν, θέαμα, πάθος και δυνατές συγκινήσεις σε κάθε τους αναμέτρηση, με πρωταγωνιστές τούς αθλητές.

Η ομάδα μας  με εξαιρετική καθοδήγηση από την αρχή του αγώνα είχε καταφέρει να ελέγχει ένα πολύ κλειστό και δύσκολο ματς, όπου με όμορφες ενέργειες σε άμυνα και επίθεση και με μεγάλα σουτ να φτάσει να είναι μπροστά στο σκορ στην έναρξη της 4ης περιόδου. Όμως, η συνέχεια του αγώνα  στο τέταρτο δεκάλεπτο – αποτελεί σημείο αναφοράς , αλλάζει τους "πρωταγωνιστές" του αγώνα, αναιρεί το 50-50 και σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει την ΚΕΔ που πιθανότατα να πρέπει να "συστήσει" περισσότερη "ευαισθησία" από την μεριά των διαιτητών. Για την ιστορία..... σε ένα παιχνίδι που η γηπεδούχος ομάδα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πίσω στο σκορ και πιέζει στην άμυνα, τελειώνει το παιχνίδι με 13-23 φάουλ και σε ορισμένες περιπτώσεις "δράσεων" που χαρακτηρίζονται ως αντιαθλητικά (εδώ υπερισχύει η άποψη του διαιτητή, όταν "εφαρμόζει" το 50-50.)  να δίνονται ως απλά. 

Όπως και να έχει, συγχαίρουμε την ομάδα του Κύδωνα για την νίκη της,  συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή σε αυτό το ταξίδι,  και κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι.

Το φύλλο αγώνος του εφηβικού, Κύδων - Ανδρογεας 61-56, μία προσφορά της Super strom.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα 15-14 8-15 16-17 22-10

Κύδων:(ΛΟΥΚΑΚΗΣ) Ρομπολακης 17(1) Φρυδακης 18(2) Νταματζιδης 9 Βότσης 15 Βολτυρακης 2 Καβαλιερατος Παπαλιονακης Περούλάκης Κοκοτσακης 

Ανδρογέας:(Δημητριάδης Λουμπούνης), Γαρεφαλάκης 11(2), Γενιτσαρίδης, Δερμιτζάκης, Μιέστρι, Ξηρουχάκης 16, Παρασκευαίδης 13(3), Δαμιανάκης, Παγωνίδης,  Σταμούλος 3, Στρατάκης 5(1), Τσατσάκης  6, Φίσκας 2.

Η ομάδα μετά το τέλος του αγώνα, δείπνησε σε ταβέρνα των Χανίων προσφορά της ομάδας.

Χορηγός τμήματος η SUPER STROM.

Συνοδός τμήματος, ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης.