Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΟ 2. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!!

Το απόγευμα της Κυριακής 09 Οκτωβρίου, όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου είχαν τη τύχη να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στη ομάδα της Αναγέννησης και της Ομάδας μας με το αποτέλεσμα 44-42 υπερ της οικοδέσποινας ομάδας να κρίνεται στην κυριολεξία στο τελευταίο σούτ. 

Παρά το γεγονός ότι για το σύνολο των αθλητών μας ουσιαστικά ήταν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι σε πρωτάθλημα,  με την έναρξη του αγώνα μπήκαν με ενθουσιασμό και διάθεση να αντιμετωπίσουν την πιο έμπειρη σε παιχνίδια και αγωνιστικά, ομάδα της Αναγέννησης με το σκόρ στα δυο πρώτα 10λεπτα να είναι 10-5 και 11-10 υπέρ της τοπικής ομάδας. Και κατά το  3ο 10λέπτο συνεχίστηκε η υπεροχή της αντίπαλης ομάδας εκμεταλλευόμενη τα ψηλά κορμιά των παικτών της μέσα στο ζωγραφιστό της ομάδας μας. Η αστοχία μας  απο τις ελεύθερες βολές αλλά και σε ελεύθερα σουτ  κοντά στη ρακέτα είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει μέχρι και 15 πόντους εις βάρος μας. 

Όμως, εκεί που έδειχνε οτι το μάτς θα συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό, οι ΠΑΙΔΕΣ της Ομάδας μας, με την συνεχή παρότρυνση και καθοδήγηση απο τους προπονητές τους, είχαν αντίθετη άποψη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΜΙΑ ΦΩΝΗ βροντοφώναξαν το όνομα της ομάδας μας και μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν πράξη την φράση του Αμερικανού σπουδαίου πρωτοπυγμάχου Jack Dempsey ,1895 - 1983, " ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ" . 

Έτσι και οι παίκτες της ομάδας μας σηκώθηκαν. Βγάζοντας εγωισμό και πάθος με πίεση σε όλο το γήπεδο έπαιξαν ασφυκτική  άμυνα αναγκάζονταν  τους αντίπαλους σε συνεχή λάθη καταφέρνοντας να μειώσουν την διαφορά, 6 δεύτερα πριν το τέλος, στους δυο πόντους με το τελευταίο σουτ για 3 πόντων να μην βρίσκει τελικά το στόχο για να ολοκληρωθεί μια σπουδαία ανατροπή. Το επιμέρους σκόρ στο 4ο 10λεπτο ήταν 4-13 υπέρ της ομάδας μας. 

Η στεναχώρια τους για το τελικό αποτέλεσμα έδωσε πολύ γρήγορα την θέση της στην υπόσχεση όλων των παιδιών αγκαλιασμένα στο κέντρο του γηπέδου για συνεχής δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν. 

Το ταξίδι τους μόλις ξεκίνησε και είναι σίγουρο οτι θα είναι συναρπαστικό και όλοι εμείς τυχεροί που θα τους απολαμβάνουμε.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΧΡΟΝΙΑ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 10-5, 11-10, 19-14, 4 -13.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ. Νίκος Σταμούλος, Μπάμπης Γαρεφαλάκης και χορηγός τμήματος το Anissa Beach.