Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΑΧ, ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Ένα παιχνίδι γεμάτο, πάθος, δυναμική, ένταση, με πολλές στιγμές αγωνίας και ανατροπές, έδωσαν οι Νεάνιδες της ομάδα μας , στο γήπεδο του Λίντο , απέναντι στην ομάδα του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 64-43. 

Η ομάδα έδειξε ψυχή και στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, κατέθεσε τον αγωνιστικό της χαρακτήρα , παίζοντας καλή άμυνα και αξιοποιώντας τις δεύτερες ευκαιρίες.

Την μεγάλη νίκη της η ομάδα, την αφιέρωσε στην Δέσποινα Τζανετή , η οποία ήταν ή άτυχη του αγώνα, αφού τραυματίστηκε νωρίς. Οι παίκτριες όλες έπαιξαν, για την άτυχη αθλήτρια, η οποία συμμετείχε  ενεργά, παρόλο τον τραυματισμό της, σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τον πάγκο και στην συνέχεια στην αθλήτρια Σοφία Καζάκη , που τραυματίστηκε ελαφρύτερα και τους αφιέρωσαν την νίκη τους.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή, καθώς επίσης και γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτρια του ΟΑΧ που τραυματίστηκε.

Το φύλλο αγώνος:

Τα τέταρτα: 12-09,19-12,20-15,13-07

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ 3, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 7 , ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 27(2), ΨΑΡΡΑ 4, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 2,ΕΡΓΑΖΑΚΗ 3, ΜΗΛΙΑΡΑ 16(2), ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 2, ΒΑΡΔΑΒΑ.

ΟΑΧ:(ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ),ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΗ 11, ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ζ 1, ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ 4(1), ΓΕΡΑΙΔΑΚΗ 4, ΠΑΠΑΔΑΚΗ Σ 16(3), ΜΑΡΚΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ, ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ 7, ΜΠΟΛΙΩΤΗ.

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη  Μακαρώνα και Καρπαθιωτάκη.

Χορηγός τμήματος ο κ. Κώστας Μηλιαράς, χωματουργικά έργα.