Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΕΡΔΗ

Την ήττα γνώρισε το Παιδικό τμήμα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον δεύτερο της βαθμολογίας Εργοτέλη με 66-86.

Αν και οι "μπέμπηδες" βρέθηκαν απέναντι σε ηλικιακά μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους, έδωσαν όλη τους την ψυχή για να φανούν όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μη σκοράρουν εύκολα, αλλά μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Εργοτέλης πήρε μια μικρή διαφορά κλείνοντας προηγούμενος την περίοδο αυτή με 11-19. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (27-40) λίγα πράγματα άλλαξαν, με τον Ανδρογέα να σπαταλάει τις ευκαιρίες για κλείσιμο της διαφοράς από τη γραμμή των βολών, επιβεβαιώνοντας αυτό το πρόβλημα των τελευταίων αγώνων.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ένα κονσέρτο για πολυβόλα, αφού και οι δύο ομάδες "μιλούσαν" με την επίθεσή τους, ο Ανδρογέας από παντού κι ο Εργοτέλης κυρίως έξω από τη γραμμή του τριπόντου (επιμέρους σκορ 28-27).

Το παιχνίδι έκλεισε με όλους τους παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και τελικό αποτέλεσμα 66-86.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται αισθητά με την πάροδο των αγώνων, αξιοποιεί τις μέχρι τώρα εμπειρίες και με πλήρη σύνθεση και βελτιώνοντας τις αδυναμίες (αχ αυτές οι βολές....) θα μας χαρίσει στο εγγύς μέλλον όμορφα πράγματα.

Τα δεκάλεπτα : 11-19, 16-21, 28-27, 11-19

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Λουμπούνης) : Σταμούλος 8, Σαββίδης, Καλαϊτζάκης 5(1), Παγωνίδης 4, Αγγελάκης 2, Παπαδάκης Δ. 17(2), Δαμιανάκης Ν. 11(1), Λιανέρης,  Μιέστρι 7, Δαμιανάκης Γ. 3, Παπαδάκης Α, Κουκλάκης 9.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χριστοδούλου) :Σχοιναράκης 13(1), Σαϊτάκης 3, Ταμπάκου, Δερμιτζάκης 2, Ιωάννου 6, Σπινθάκης 10, Κοχιαδάκης 4, Πετρουγάκης 22(4), Γιαλλιαδάκης 3(1), Μαυρακάκης, Αποστολάκης 2, Οικονομάκης 21(3)

Συνοδός τμήματος ο κ. Γιώργος Παπαδάκης.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa beach.