Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:ME 4-1 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

3η διαδοχή νίκη στο πρωτάθλημα των νεανίδων για τα κορίτσια του Ανδρογέα. Σήμερα στο κλειστό της Aλικαρνασσού γυρίστηκαν σκηνές από την επικείμενη νέα ταινία  << πολύ σκληρός για να πεθαίνει>> με πρωταγωνίστριες τις κορασίδες του Ανδρογέα.

Οι διαιτητές επέτρεψαν και ανέχτηκαν το δυναμικό (πέρα από τα όρια του φάουλ) παιχνίδι του Αρκαδίου, γεγονός που έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ανδρογέα. Ενδεικτικό το σκορ του 1ου δεκαλέπτου 12-20. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας αντέδρασε, έσφιξε την άμυνα και ανέβασε ταχύτητα στη επίθεση για να κλείσει το 10λεπτο με σκορ 25-28.

Το δεύτερο ημίχροναo ήταν ακόμα πιο σκληρό, κάθε κατοχή και καλάθι ερχόταν ύστερα από πολύ μεγάλη μάχη. Ευτυχώς οι αθλήτριες και των δυο ομάδων βγήκαν αλώβητες και από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Κλειστό σκορ στην τελευταία περίοδο αλλά η συνέπεια στην άμυνα έδωσε την τελική νίκη στον Ανδρογέα με 42-40.

Μεγάλο μάθημα για την ομάδα μας καθώς έπρεπε να ξεπεράσει το σκληρό παιχνίδι του Αρκαδίου αλλά και την ψυχολογική πίεση αφού σε όλο το ματς ήταν πίσω στο σκορ.

Μπράβο στις κοριτσάρες μας για την κατάθεση πάθους και ψυχής.

Το 4-1 άκρως επιτυχημένο.

Τη σημαντική νίκη έκανε πιο γλυκιά, η τούρτα- έκπληξη, που μοιράστηκε μετά το τέλος του αγώνα, από τους οικείους της εφόρου μας, Κας Αγγελικής Μακαρωνα λόγω των γενεθλίων της.

Εκ μέρους της Διοίκησης, των προπονητών, των αθλητριών και των γονέων, της εκφράζουμε τις ευχές μας και την ευγνωμοσύνη  μας γι αυτά που μας προσφέρει.

Η συνέχεια (επί της οθόνης)..στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Το φύλλο αγώνος:

Τα τέταρτα: 12-20,13-08,07-06,10-06

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ 2, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 4 , ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 16(2), ΨΑΡΡΑ 2, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 2, ΜΗΛΙΑΡΑ 14, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 2, ΒΑΡΔΑΒΑ.

ΑΡΚΑΔΙ:(ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ), ΠΑΤΣΑΝΙ 3(1), ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ, ΒΕΡΓΙΤΣΑΚΗ 16, ΜΕΡΜΕΜΟΓΛΟΥ, ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ, ΖΟΛΩΤΑ Ε 2, ΖΟΛΩΤΑ Μ 12, ΞΕΝΙΔΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ 3.

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη  Μακαρώνα.

Χορηγός τμήματος ο κ. Κώστας Μηλιαράς, χωματουργικά έργα.