Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΓΙΑ "ΦΙΛΗΜΑ"

Συγκλονιστικές και απολαυστικές οι Αμαζόνες στο πρωτάθλημα των νεανίδων.

Τα κορίτσια του Ανδρογέα ήταν απολαυστικά, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο. 

Η σκληρή  δουλειά ετών, η μεθοδικότητα, η εργατικότητα των αθλητριών και οι σημαντικές προσθήκες, αποτυπώνονται πλέον, με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο παρκέ. 

Στο πρώτο 10λεπτο μπήκαν οι δυο ομάδες δυνατά στο παιχνίδι όπου προηγήθηκε ο Ηρόδοτος με 16-15. Το δεύτερο 10λεπτο συνεχίστηκε στο ίδιο αγωνιστικό ρυθμό και βρήκε προηγούμενο τον Ανδρογέα με 34-37. Η συνέχεια του αγώνα όμως ανήκει αποκλειστικά στις Αμαζόνες, όπου με πίεση σε όλο το γήπεδο και αστείρευτη  ενέργεια που πήγαζε από την άμυνα, τα κορίτσια ανακτούσαν δύναμη και ενθουσιασμό στην επίθεση. Το όμορφο και οργανωμένο μπάσκετ  βοήθησε ώστε η διαφορά στην τελευταία περίοδο να φτάσει πάνω από τους 20 πόντους και το τελικό σκορ 48-72 να έρθει πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν. 

Η ομάδα δίνει υποσχέσεις για μελλοντικές μπασκετικές συγκινήσεις. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και η νίκη δίνει έξτρα κίνητρο για περισσότερη δουλειά.

Ραντεβού την άλλη βδομάδα με την εξαιρετική ομάδα του ΟΑΧ.

Τα τέταρτα του αγώνα: 16-15,18-22,06-19,08-19

Το φύλλο αγώνος:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ:(ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΑ, ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ), ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΥ 6(1), ΠΕΤΡΑΚΗ, ΣΑΡΙΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΝΟΥΚΑΚΗ 14, ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗ 6(1), ΓΙΑΠΕΝΤΖΑΚΗ 4, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 10, ΠΙΠΕΡΑΚΗ, ΔΙΒΙΝΗ 8

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 8,ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 32(2), ΨΑΡΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 9(1), ΕΡΓΑΖΑΚΗ 4, ΜΗΛΙΑΡΑ 15(2), ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 4, ΒΑΡΔΑΒΑ

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη και Μακαρώνα.

Χορηγός τμήματος ο κ. Κώστας Μηλιαράς, χωματουργικά έργα.