Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.....

Τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας πλήρωσε το Παιδικό, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας από το Ρέθυμνο με 38-53.

Περιπετειώδης ήταν ο αγώνας, αφού ξεκίνησε κανονικά στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά λόγω της νεροποντής, υπήρχε διαρροή από την οροφή και πέντε λεπτά μετά την έναρξη διακόπηκε για να ολοκληρωθεί τελικά στο Λίντο κοντά στα μεσάνυχτα.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ενώ οι μπέμπηδες τα πήγαν αρκετά καλά στην άμυνα (όπως και το Ρέθυμνο), δεν έδειξαν την ίδια προσήλωση και στην επίθεση, χάνοντας αρκετές φορές αβίαστα την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να είναι από την αρχή μπροστά στο σκορ. Αν και κατά διαστήματα μείωναν τη διαφορά, ακολουθούσε ένα κενό διάστημα που επανάφερε την κατάσταση στα προηγούμενα επίπεδα. Αποτέλεσμα ήταν η τελική επικράτηση του Ρεθύμνου με σκορ 38-53.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους για την υπομονή και την διαλλακτικότητα που έδειξαν για να ολοκληρωθεί αυτός ο αγώνας.

Το φύλλο αγώνος: Δεκάλεπτα : 9-16, 11-16, 13-15, 5-6

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ  (Λουμπούνης) : Αγγελάκης, Αφραθιανάκης, Δαμιανάκης Ν. 6(1), Καλαϊτζάκης 2, Καπετανάκης 6(1), Κουκλάκης 9, Μιέστρι 4, Παγωνίδης 2, Παπαδάκης Δ. 5(1), Σαββίδης, Σταμούλος 4, Παπαδάκης Α.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Τσαρούχας) : Μαύρος, Πανταγιάς 7(1), Τσαχάκης 18, Μακρυδάκης, Κωνσταντινίδης 17(1), Καντάμ 2, Πετράκης, Μπιρατράκης, Πορταράκης, Σπυριδάκης, Μπιτσέκου 9.

Συνοδοί τμήματος ο κ. Γιώργος Παπαδάκης και η κα Ελευθερία Μανιαδάκη. 

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa beach.