Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΟΤΑΝ "ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

Ήττα για το Εφηβικό τμήμα με 89-50 από το Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εξ αρχής ήταν δύσκολο το ματς με το Ηράκλειο, ήταν γνωστές οι απουσίες της ομάδας, ήρθαν και κάποιοι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, που άλλους δεν άφησαν να συνεχίσουν κι άλλοι συνέχισαν σφίγγοντας τα δόντια κι "έδεσε το γλυκό". Οι εναπομείναντες πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα (έκλεισε την περσινή χρονιά στην τετράδα του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων), αλλά ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή τους σε συνδυασμό με τις ατυχίες.

Το Ηράκλειο ήταν προηγούμενο από την αρχή στο σκορ και εκμεταλλευόμενο την αθλητικότητα και τα "ύψη" του πήρε άνετα τη νίκη. Ίσως τα πράγματα να ήταν κάπως καλύτερα  αν υπήρχε καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες της άμυνας. Ωψόμεθα με την επιστροφή των απόντων σε μια καλύτερη συνέχεια.

Το φύλλο αγώνος: Δεκάλεπτα : 19-10, 18-11, 30-17, 22-12

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πετράκης - Μακράκης), Σαραντουλάκης, Κατσούρρι 13, Λαμπράκης 14(1), Μουτάφης 9(1), Γενιτσαρίδης 15(1), Βογιατζάκης 5(1), Κουγιουμουτζής 16, Κανατακης 4, Κοκκινάκης 4, Μηλαθιανάκης 7, Μαρκάκης 2, Σπινθουράκης

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Δημητριάδης - Λουμπούνης), Διλβόης, Παγωνίδης, Βουϊδάσκης 4, Βερερουδάκης, Τσιχλάκης, Παπαδάκης, Τζαγκαράκης, Στρατάκης 10(1), Παρασκευαΐδης 4,  Φοβάκης, Ξηρουχάκης 32(1), Κουκλάκης.

Συνοδός τμήματος ο κ. Γιώργος Παπαδάκης και χορηγοί τμήματος, η SUPER STROM , το ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ και ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ.