Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Ο. ΚΥΔΩΝ – ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 53-52

 Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρακολούθηση των αγώνων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ δεν είναι για  καρδιοπαθείς.

Το Σάββατο 24/10/20, ο πρώτος αγώνας εκτός έδρας πήγε τους αθλητές μας στα Χανιά. Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων τους φιλοξένησε η  ομάδα του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ.

Και στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος μπήκαν οι παίκτες με πολύ άγχος και στο πρώτο δεκάλεπτα στην κυριολεξία «χάσανε την μπάλα» με κακές πάσες και χαμένα rebound και κατέληξαν να μείνουν πίσω με 18-4.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Παλέψανε και εκμεταλλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με αποτέλεσμα να μειώσουν  την διαφορά στο 27-19. Συνεχίζοντας με την ίδια ανταγωνιστικότητα και στο τρίτο δεκάλεπτο ψαλίδισαν την διαφορά στο καλάθι (37-35).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο κρατήσανε όλους σε αγωνία και με 3 τρίποντα και την βοήθεια του πάγκου, πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο τέλος «η τύχη» δεν ήταν το μέρος τους και έκλεισε ο αγώνας με 1 πόντο διαφορά στο 53-52.

Οι παίκτες μας έδειξαν κι σε αυτόν τον αγώνα το πάθος τους, ότι έχουν ψυχή , ξέρουν να δουλεύουν κάτω από πίεση και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΚΡΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ

Τα δεκάλεπτα: 18-4, 9-15,  10-16, 16-17

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ: (ΛΕΚΑΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ) ΠΑΠΑΛΙΟΝΑΚΗΣ 10(2), ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ, ΒΟΛΤΣΗΣ 18(2), ΝΤΑΝΑΤΣΙΔΗΣ 11, ΚΑΣΤΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΡΤΣΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ 6, ΦΡΥΔΑΚΗΣ 4, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ, ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ 4

ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ, ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ) ΦΟΒΑΚΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ 4, ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ, ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ 6, ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 3(1), ΠΑΠΑΔΚΗΣ, ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ, ΑΦΡΑΘΙΑΝΑΚΗΣ 16(2), ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ 23

Συνοδοί τμήματος: Μπάμπης Γαρεφαλάκης, Γιώργος Παπαδάκης

Χορηγοί τμήματος: Ξενοδοχείο ANISSA BEACH, κατάστημα ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ