Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, μαζί ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του Ανδρογέα το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ το οποίο θα «φροντίζει» για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 το τμήμα των Κορασίδων.

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, μέλος της Νο 1 αλυσίδας φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, θεωρώντας ότι, για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, είναι αλληλένδετη η μόρφωση, δηλαδή η άθληση του νου, με τη σωματική άσκηση, που συντελεί στην υγεία, την ευρωστία και την πνευματική ισορροπία, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με τον αθλητικό όμιλο                     ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ. Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και θα στηρίζει εμπράκτως την ευγενή τους άμιλλα και τις αθλητικές αλλά και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

Εδώ θα πρέπει να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς…

Από το 1997,  μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιούργησε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Από τότε μέχρι σήμερα το έργο μας αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 14.500 σπουδαστές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

23 χρόνια αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός παιδιών και εφήβων σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι 6 φορές βραβευμένος για τις επιδόσεις του ως αλυσίδα εκπαίδευσης και o μοναδικός που έχει λάβει 2 πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD’S του Λονδίνου για το σύστημα του και τις υπηρεσίες του.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σήμερα διαθέτει:

70 τίτλους βιβλίων – εκδόσεις σχολικών βοηθημάτων

140 Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο

900 Καθηγητές, Δάσκαλοι και Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

589.529 Ώρες “πτήσης” – διδασκαλίας μαθημάτων ανά έτος

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!