Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΔΕΙΛΙΝΟ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 66-61

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις δυο αντίπαλες ομάδες επιφύλαξε ένα συναρπαστικό αγώνα για τους λιγοστούς, λόγο covid-19, παρευρισκομένους στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, αλλά και σε όσους φιλάθλους το παρακολούθησαν από το LIVE STREAMING του χορηγού μας της MEDIAVOX.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα του Δειλινού ξεκίνησε ποιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 14-2. Η ομάδα μας αντέδρασε και με 9 συνεχόμενους πόντους μείωσε σε 14-11 για να τελειώσει το δεκάλεπτο με σκορ 19-16.

Παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, η ποιότητα του ρόστερ της γηπεδούχου ομάδας, συν την ατυχία του τραυματισμού του βασικού μας point-guard Ελ Ντόγκους και τα πολλά φάουλ που χρεώθηκαν από τους δυο διαιτητές σε βασικούς μας παίκτες,  δεν μας επέτρεψαν να προηγηθούμε στο σκορ, σε κανένα από τα επόμενα δεκάλεπτα, με τον αγώνα να τελειώνει με νίκη της γηπεδούχου ομάδας, με σκορ 66-61.

Συγχαρητήρια αρμόζουν στους παίκτες μας και στον κόουτς Δημητριάδη, για την υπερπροσπάθεια τους,  παρά τις ατυχίες μέσα στον αγώνα.

Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε και στην ομάδα του Δειλινού για την νίκη τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο δύσκολο, λόγο covid-19, φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις προπονητή: Όταν καταφέρνεις να είσαι ανταγωνιστικός καθόλη τη διάρκεια του ματς, με τα νέα μας παιδιά, απέναντι σε ένα ρόστερ έμπειρο που θα το ζήλευε κάθε προπονητής της κατηγορίας και χωρίς να αλλάξουμε τις αρχές που μας διέπουν εδώ και  2 χρόνια , τότε μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε για τους αθλητές μας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 15-13, 17-16, 15-16

Δειλινό (Καρκανάκης): Μητκούκης 2, Κυπριωτάκης, Παχιαδάκης 3, Χλιαράς 6, Μουδάτσος 11 (2), Λιανδράκης 14 (1), Ζήσιος, Εκίζογλου 5, Αποστολάκης 6, Σπηλιόπουλος 19, Ράπτης.

Ανδρογέας (Δημητριάδης): Ντογκούς 8, Παγωνίδης 20 (2), Λυριτζάκης 2, Λυντέρης 3 (1), Σκουλούδης, Κοντόσης 8, Καραγιαννάκης 5 (1), Αμπαδιωτάκης 2, Γκέκα 9 (1), Ζερβός, Σηφάκης, Νταής 4.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης και χορηγός τμήματος η εταιρεία ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ.