Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ BC 51-73

Η ομάδα μας πάλεψε απέναντι στο Ρέθυμνο, όμως η εμπειρία των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που τους έδωσε την νίκη με τελικό σκορ 73-51. Πολύ καλό ξεκίνημα από τους παίκτες μας με συνεχόμενες καλές άμυνες δεν άφηνε του φιλοξενούμενους να ξεφύγουν στο σκορ . Ισόπαλο 9-9 τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο τραυματισμός του βασικού μας point-guard Ελ Ντόγκους στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου σε συνδυασμό με ορισμένες άστοχες επιθέσεις έδωσαν στο Ρέθυμνο το δικαίωμα να ξεφύγει στο σκορ με 11 πόντους στο ημίχρονο 18-29. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο με την εμπειρία του το Ρέθυμνο ξέφυγε κι άλλο στο σκορ ανεβάζοντας την διαφορά στους 15 πόντους 32-47. Αντίθετα στην τέταρτη περίοδο αν και ο κόουτς Δημητριάδης χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά από την εφηβική ομάδα η εικόνα της ομάδας ήταν καλύτερη. Το τελικό σκορ 51-73 δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά στην ποιότητα του υλικού των δύο ομάδων και μπορεί να χαρακτηριστεί σαν κολακευτικό για την ομάδα μας που έτρεξε και ίδρωσε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα καλωσορίζουμε στο προπονητικό επιτελείο και στην παρθενική του εμφάνιση, τον γυμναστή - προπονητή Γιάννη Λουμπούνη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του προπονητή Δημητριάδη:

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι αφού η ομάδα δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιήσει κάποιο φιλικό ματς πριν τον αγώνα του κυπέλλου. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα της Εκασκ αφού έχει παιδιά που είναι πολυτέλεια για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να τεστάρουμε αυτά που έχουμε δουλέψει έως τώρα και να δούμε τις αδυναμίες μας.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των νεαρών αθλητων μας. Συνεχίζουμε πάνω στην φιλοσοφία που έχουμε με την διοίκηση να πορευόμαστε με νέα παιδιά τα οποία βελτιώνονται συνέχεια.

Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την νίκη της.

 Διαιτητές: Κατσαπρακάκης-Αϊβαλιώτης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-9, 18-29, 32-47, 51-73

Ανδρογέας (Δημητριάδης, Λουμπούνης): Ντογκούς, Παγωνίδης 16 (2), Λυριτζάκης 6, Τζιμπιμπάκης 7 (1), Διλβόης 3 (1), Κοντόσης 1, Καραγιαννάκης 4, Αμπαδιωτάκης 4, Γκέκα11 (3), Σκουλούδης, Νταής 2.

Ρεθυμνο  bc (Μητρόπουλος): Ασουμανάκης, Θεοδωρίδης 16 (2), Κούμουλος 11, Κανετάκης 2, Τσαρουχάς14 (3), Ζουμπουλάκης 17, Λαγουδάκης 3, Φωτάκης Γκιουλέας, Μαραυγάκης 8, Κωνσταντινίδης 2, Βαμβακάς.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης

Στα θετικά του αγώνα ήταν η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόστηκε στο ακέραιο από την υπεύθυνη του Δ.Σ κ. Ελευθερία Μανιαδάκη και την κ. Σύλβια Μιχόπουλος.