Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - Ο.Α.Χ. 65-55

Στην 2η αγωνιστική του εφηβικού  πρωταθλήματος, η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Ο.Α.Χ., στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Δυνατά ξεκίνησαν οι παίκτες μας στο πρώτο μισό της αναμέτρησης,  με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 23-16 στο 1ο δεκάλεπτο και 42-25 στο ημίχρονο. Παίκτες και λιγοστοί παρευρισκόμενοι, στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη, νόμιζαν πως θα παρακολουθήσουν το ίδιο έργο και στο 2ο μισό του αγώνα, αλλά οι παίκτες και ο προπονητής της  ομάδας των φιλοξενούμενων είχαν αντίθετη άποψη. Η φιλοξενούμενοι, ξεκίνησαν το 3ο δεκάλεπτο ποιο δυνατά και κατάφεραν με ένα επιμέρους σκορ 8-16, να μειώσουν σε 50-41. Οι φωνές του κόουτς Δημητριάδη ακούστηκαν μέχρι την πλατεία της Νέας Αλικαρνασσού, με αποτέλεσμα να αφυπνιστούν οι παίκτες μας και να τελειώσουν το 4ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 15-14 παίρνοντας την νίκη με τελικό σκορ 65-55.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες και το προπονητικό τιμ (Δημητριάδης, Λουμπούνης) για την 2η συνεχόμενη νίκη της εφηβικής μας ομάδας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας την MEDIAVOX, για την μετάδοση του αγώνα σε live-streaming, που τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

Ανδρογέας (Δημητριάδης, Λουμπούνης):Διλβόης 2, Παγωνίδης 17(2) , Αφραθιανάκης 6, Τζιμπιμπάκης 11, Τσομπανάκης,  Σκουλούδης 6(1),  Κοντόσης 14(2) , Γαρεφαλάκης , Σηφάκης 3, Ξηρουχάκης 2 , Βουϊδάσκης,  Δαμιανάκης Κ. 4.

 Ο.Α.Χ. (Κατσιάνος): Γεωργουδάκης 4, Σολανάκης, Πυροβολάκης 15, Τζανιδακης 14(3), Μπουναφάτσος 3(1), Σαλιβουράκης, Ζαχαριουδάκης 4, Καπαδουκάκης 12, Κορτσάρι, Τζαμπαζάκης 3.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης και χορηγοί τμήματος η SUPER STROM και ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.