Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΔΕΙΛΙΝΟ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 53-66

Σε ένα δυνατό παιγνίδι έκαναν ντεμπούτο για την φετινή σεζόν οι ομάδες εφήβων του Δειλινού και του Ανδρογέα. Οι παίκτες των δύο ομάδων, εμφανώς επηρεασμένοι από την μακρόχρονη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγο Covid-19 και το άγχος του πρώτου παιγνιδιού της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησαν τον αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 16-13 υπέρ των γηπεδούχων. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μια αντιγραφή του πρώτου, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ημίχρονο με το ισόπαλο 27-27.

Στο τρίτο ομάδα μας κατάφερε να ελέγξει το παιγνίδι με δυνατές άμυνες και καλές επιλογές στην επίθεση να πετύχει ένα επιμέρους σκορ 14-27 και να βάλει σε μπελάδες τους γηπεδούχους.  Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα των γηπεδούχων προσπάθησε να επιστρέψει στο παιγνίδι αλλά με πολύ δυνατές άμυνες και υπομονή στην επίθεση η ομάδα μας δεν επέτρεψε να κάνουν την ανατροπή στο σκορ, με το τελικό σκορ 53-66 να επιβεβαιώνει την προσπάθεια των εφήβων μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα το αδελφό σωμάτιο του Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ χάρισε δώρα στους παίκτες, τον προπονητή και τον έφορο της ομάδας μας. Κάτι πρωτοποριακό  που δεν έχουμε ξαναδεί στους αγωνιστικούς χώρους. Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή στην διοίκηση, τον έφορο, τον προπονητή και τους παίκτες του αδελφού σωματίου Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας δήλωσε” Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για το νικηφόρο ξεκίνημα. Μας περιμένει ένας  Γολγοθάς αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα εφήβων και ήταν σημαντικό που ξεκινήσαμε νικηφόρα. Ευχαριστούμε πολύ το Δειλινό για το ωραία δώρα που μας προσέφεραν.»

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 27-27, 41-54, 53-66

Δειλινό: (Καρκανάκης): Μπολιουδάκης, Σαμοθράκης 14, Κοκκίνης Ι. 9(2), Κουμαντάκης 15, Μαράκης, Κοκκίνης Ν. 2, Γιανναδάκης 2, Αγγελιδακης, Λιόλιος 4, Γέμελας 5, Δαμιανάκης Ε., Περάκης 2.

Ανδρογέας (Δημητριάδης, Λουμπούνης):Διλβόης8(2), Παγωνίδης 5, Τζιμπιμπάκης 14(1), Τσομπανάκης,  Σκουλούδης 6(2), Κοντόσης 6, Παρασκευαϊδης 3, Σηφάκης 5, Ξηρουχάκης 4, Βουϊδάσκης, Δαμιανάκης Κ. 14, Αφραθιανάκης 1. 

Χορηγός αγώνα η ασφαλιστική εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης ATS.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης.