Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΕΡΙ 12-0

Τι να πεις για αυτά τα κορίτσια!!!!!!!!. 

Κοριτσάρες με ψυχή , θέληση, υπομονή και επιμονή στην σκληρή δουλειά. Οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς ολοκληρώθηκαν με την λήξη της κανονικής διάρκειας , κρατώντας το αήττητο και πετυχαίνοντας το 12-0 χωρίς πρόβλημα. 

Με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων  των προηγούμενων χρόνων, θα είχαν πάρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας και θα ξεκινούσαν την προετοιμασία για την ιστορική πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει όμως να περιμένουν και να συγκεντρωθούν στην διεξαγωγή του final four , όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας θα υπάρξει συμμετοχή τμήματος σε αυτήν την διαδικασία.

Το σημερινό παιχνίδι, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, συγχαίρουμε την ομάδα της ΟΑΣΗΣ και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν στην περιοχή τους και σεβόμενοι τους αντιπάλους δε θα ανακοινώσουμε το φύλλο αγώνος.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, στο προπονητικό επιτελείο , στις συνοδούς του τμήματος , αλλά και στους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

Τα κορίτσια μας:

ΚΑΖΑΚΗ , ΓΑΛΑΝΑΚΗ , ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ , ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ , ΨΑΡΡΑ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ , ΤΖΑΝΕΤΗ,  ΧΑΛΕΠΑΚΗ , ΜΗΛΙΑΡΑ, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΒΑΡΔΑΒΑ  και οι μικρές ΛΙΟΝΤΑ. ΤΣΙΧΛΑΚΗ. ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΗ

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη  Μακαρώνα και Καρπαθιωτάκη.

Χορηγός τμήματος η αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.