Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ

Το φαινόμενο μιας εκπληκτικής ομάδας, η οποία ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι πριν από εφτά μήνες , με σκοπό να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, μεγαλύτερης κατηγορίας,για να πάρει εμπειρίες, καταλήγει με τον πιο ιδανικό τρόπο, με την συμμετοχή της, για πρώτη φορά στο final 4 των Νεανίδων. Η αγωνιστική πορεία, μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό των κοριτσιών, που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, έπαιξαν στα ίσα όλους τους αντιπάλους και τερμάτισαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 2-3/4/22, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, όπου η ομάδα μας θα αγωνιστεί  στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην ομάδα του Ηροδότου στις 15:00. Ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 10:00 και ο μεγάλος τελικός στις 12:00 στο ίδιο γήπεδο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν με την σειρά βαθμολογικής κατάταξης είναι:

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ

ΑΡΚΆΔΙ

ΟΑΧ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Στόχος είναι είναι η συγκομιδή νέων εμπειριών.

Χωρίς να έχουμε τον τίτλο του φαβορί, πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και φυσικά καλούμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο την Παρασκευή 01 Απριλίου και οι μετακινήσεις θα γίνονται με πούλμαν.

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη, Μακαρώνα και Καρπαθιωτακη.

Χορηγός τμήματος ο κ. Κώστας Μηλιαράς, χωματουργικά έργα.