Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 2008:ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

2η μέρα των αγώνων Young Talents Tournament, στο Σοφικό Κορίνθου. Αγωνιστικά η ομάδα μας στο εναρκτήριο παιχνίδι της ημέρας αγωνίστηκε με την υπέροχη ομάδα της Άνδρου. 

Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτό, παρά μόνο ότι όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν και το διασκέδασαν. 

Θα πούμε όμως για αυτά που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα ,στο τέλος και μετά, και δεν καταγράφονται σε κανένα ηλεκτρονικό πίνακα  παρά μόνο στις καρδιές των παιδιών 

και είναι όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο Ανδρογέας

Ήθος, αξίες , ευ αγωνίζεσθαι. 

Θα πούμε για το τρέξιμο των παιδιών να βοηθήσουν όταν αντίπαλος ήταν στο παρκέ, θα πούμε για το σεβασμό του αντιπάλου, θα πούμε για την βοήθεια και την υποστήριξη μεταξύ των παιδιών της ομάδας. Θα πούμε ακόμα - ακόμα και για το γεγονός ότι αφήνουμε τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς  (αγωνιστικό χώρο, εστιατόριο κλπ) που έχουν κάνει όλους εδώ να λένε τα καλύτερα.

Θα πούμε για την υποστήριξη που έκαναν τα παιδιά αυθόρμητα στην ομάδα του ΟΦΗ, που αγωνιζόταν με ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ και ήταν αξιοθαύμαστη από όλους. 

Τέλος θα πούμε για τη στιγμή που όλη η ομάδα πήρε στο κέντρο του γηπέδου στα χέρια τον  Φοίβο και τον σήκωναν στον αέρα. 

Όλα αυτά και τόσα άλλα δεν καταγράφηκαν σε κανένα φύλλο αγώνα αλλά ήταν τα σημαντικότερα.....για σήμερα....(το ταξίδι συνεχίζετε).

Προπονητής τμήματος, Γιάννης Λουμπούνης.

Συνοδοί τμήματος Μπάμπης Γαρεφαλάκης και Νίκος Σταμούλος.