Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΤΕΡΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

"Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος" κατά τον Νίκο Καζαντζάκη κι αυτόν είχε την υποχρέωση να διαβεί το Παιδικό τμήμα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς λόγω των ηλικιακών κυρίως διαφορών με τις περισσότερες από τις αντίπαλες ομάδες.

Τον περπάτησε άλλοτε αγκομαχόντας (πράγμα φυσιολογικό) κι άλλοτε δείχνοντας ότι θα πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί (αποκόμιση εμπειριών και παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία), σε συνδυασμό με την καλλιέργεια των μονίμων και αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών της ομάδας.
Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και μένει να φανεί μεσοπρόθεσμα κατά πόσο θα ωφελήσουν και θα αποδειχτούν δημιουργικές οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν. Όπερ έδει δείξαι...
Τελευταία στάση του ανήφορου ήταν στο Ρέθυμνο, όπου παρά τις σοβαρές απουσίες, τα παιδιά το πάλεψαν απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έδειξαν πάθος και τουλάχιστον έκλεισαν τη χρονιά κοπιάζοντας και ιδρώνοντας τη φανέλα.
Τελικό αποτέλεσμα 53-34 αφού στο τέλος το Ρέθυμνο κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά που στον υπόλοιπο αγώνα κυμαίνονταν γύρω στους 10-12 πόντους.

Φύλλο αγώνα: Δεκάλεπτα: 16-8, 11-8, 12-10, 14-8

ΑΓΟΡ (Τσαρούχας) : Μαύρος, Πανταγιάς 10(1), Τσαχάκης 15, Μακρυδάκης, Καντάμ 6(1), Πετράκης 5(1), Πορταράκης, Μπιλιράκης, Μπιτζέκου 13, Σπυρόπουλος 4

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Δημητριάδης) : Καλαϊτζάκης 2, Παγωνίδης 5, Παπαδάκης Δ 4, Δαμιανάκης 13, Αγγελάκης, Κοτσαρίδης, Μιέστρι 2, Κουκλάκης 2, Δερμιτζάκης 6, Αφραθιανάκης, Χατζηδάκης, Παπαδάκης Α.