Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΓΕΝΙΑ 2008:ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ"

3η μέρα των αγώνων Young Talents Tournament, στο Σοφικό Κορίνθου.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχια, την παρουσία της με τα τρία σημερινά παιχνίδια. Το κάθε ένα με τα δικά του χαρακτηριστικά. 
ΠΑΟ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 56-49.  
Χρειάστηκε να σπαταλήσουν τα παιδιά το πρώτο 10λεπτο  για να καταλάβουν οτι μια φανέλα μόνη της δεν αρκεί για να νικήσει ένα παιχνίδι. Με τα τρία επόμενα 10λεπτα υπέρ μας, φτάσαμε στα μέσα της τρίτης περιόδου να προηγούμαστε 36-37. Σε εκείνο το σημείο η πίεση και το άγχος στην ομάδα του ΠΑΟ ήταν τόσο έντονη που εκδηλώθηκε (με οχι όμορφο τρόπο είναι η αλήθεια ) στο πάγκο της ομάδας μας όταν απέκτησαν ξανά το προβάδισμα. 
Τελικά η κούραση και μερικά "δύσκολα" σφυρίγματα καθόρισαν την έκβαση του αγώνα με την ομαδα μας στο τέλος να κερδίζει το χειροκρότημα και την αναγνώριση όλων.  
Το σίγουρο είναι οτι στον Παναθηναϊκό μετά την "γνωριμία" με τις κορασίδες το Δεκέμβρη που μας πέρασε και σήμερα με τα αγόρια γεννηθείς του 2008 το όνομα ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ δεν θα τους είναι άγνωστο.


Στα επόμενα δυο παιχνίδια οι νίκες της ομάδας έρχονται σε δεύτερη μοίρα,  αφού τα παιδιά μας πραγματικά τα απόλαυσαν.  
Η Ομάδα μας, με τον  κόουτς Λουμπούνη να χρησιμοποιεί  το σύνολο του ρόστερ, έδωσε  ένας τόνο γιορτής και απόλαυσης όμορφου μπάσκετ κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.  
Χαρακτηριστική στιγμή στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Βραχατίου, η τελευταία φάση με το απίθανο 3ποντο του Γαρεφαλακη που έκανε τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν στη μέση του γηπέδου πετώντας τον ψηλά στον αέρα. 

Όμως, και στον αγώνα με τον ΑΡΗ 2009, το σασπένς η ένταση, το πάθος, η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός του πάγκου σε συνδυασμό με την υπέροχη ομάδα των μικρών του ΑΡΗ οδήγησαν στο να απολαύσουμε ..." ίσως το καλύτερο παιχνίδι που είχαμε τη τύχη να παρακολουθήσουμε μέχρι τώρα......"όπως εγραψαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές στη σελίδα τους στο Facebook. 

Επίλογος: Πιστέψτε μας απολαύσαμε την κάθε μας στιγμή.
Παίξαμε όμορφους αγώνες και η παρουσία μας στο τουρνουά άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.  
Το ταξίδι λοιπόν μόλις άρχισε ( περιμένουμε το επόμενο είναι η αλήθεια) και να θυμίσουμε σε κάθε ευκαιρία σε όλο το κόσμο, τη βασιλική καταγωγή του ΑΝΔΡΟΓΕΑ  του γιού του Μίνωα που ήταν ο πιο ρωμαλέος και επιδόθηκε στον αθλητισμό με σπουδαία επιτεύγματα.