Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 2008:ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 55-52

Είναι πραγματικά δύσκολο να μπορέσεις να περιγράψεις σε ένα κείμενο όλα όσα διαδραματίστηκαν απόψε στο παιχνίδι του ΑΝΔΡΟΓΕΑ με το ιδιωτικό κολέγιο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ . Έντονα συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Σκορ 55-52 . Στο γήπεδο ιαχές από τα παιδιά του ΟΦΗ και του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ξεσηκώνουν τους πάντες ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ!!! και στη τελευταία επίθεση 3 φορές για την ισοφάριση και τα βλέμματα όλων στο γήπεδο καρφωμένα για την κατάληξη της μπάλας. Το σχόλιο της γιατρού του γηπέδου.  ...."Ερωτεύτηκα την ομάδα σας. Θα γίνω η πιο φανατική σας φίλαθλος...." είσαστε υπέροχοι. Συγχαρητήρια. 

Προσπαθώντας να μαζέψουμε τις σκέψεις για το παιχνίδι, στο 1ο δεκάλεπτο, και με το τρακ του πρωτάρη, το σκορ ήταν 23-7 υπέρ του ακλόνητου φαβορί για τη νίκη.

Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Πάθος, καθαρό μυαλό , πίεση, και την αυτοπεποίθηση να μεγαλώνει όσο περνούσε η ώρα,  στα 3 υπόλοιπα 10λεπτα η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι κάνοντας όλους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. 

Το ταξίδι τώρα ξεκίνησε  .....και είναι όμορφο ..πολύ όμορφο.....

Συνοδοί τμήματος Μπάμπης Γαρεφαλάκης και Νίκος Σταμούλος.