Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ FINAL FOUR.

Πρωτιά και στις νεάνιδες για τις μικρές (ηλικιακά) αθλήτριες του Ανδρογέα καθώς επικράτησαν και του ΟΑΧ με 58-64. Τα κορίτσια σε λιγότερο από ένα 24ωρο έπρεπε να παίξουν δεύτερο πολύ δύσκολο σερί παιχνίδι. Κατάφεραν να υπερκεράσουν, σωματική κούραση, ταξίδι, τραυματισμούς και έδειξαν ψυχικό σθένος και  προσαρμόστηκαν στις δυσκολίες ενός εκτός έδρας παιχνιδιού. Έδειξαν αυταπάρνηση, υπομονή στο παιχνίδι τους, ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονήτων τους και τα κατάφεραν για μια ακόμη φορά απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ίσως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων, την ομάδα του ΟΑΧ.

Οι νεανίδες μας έφτασαν στο 8-1, κλείδωσαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  και όπως και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των κορασίδων (12-0), περιμένουν την διεξαγωγή του final four Κρήτης. 

Ραντεβού το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, εδώ στη πόλη μας το Ηράκλειο ώστε να βοηθήσουμε τις μικρές μας στους αγώνες τους.

Υ.Γ. την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται η πρώτη φάση πρωταθλήματος  νεανίδων με το ματς Αρκάδι - Ανδρογέας.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα των Χανιών.

Το φύλλο αγώνος: Τα τέταρτα του αγώνα, 10-07,11-20,14-14,23-21

ΟΑΧ(ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΦΕΙΔΑΣ), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 23(1), ΠΑΠΑΔΑΚΗΕ. 16(1), ΜΠΟΛΙΩΤΗ, ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ 6, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ, ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ 2, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ 2, ΚΙΝΤΡΙΛΗ 6, ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ, ΣΚΕΜΠΕ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ 3.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ) ΚΑΖΑΚΗ. ΓΑΛΑΝΑΚΗ 1, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 22(4), ΨΑΡΡΑ, ΤΖΑΝΕΤΗ 18, ΕΡΓΑΖΑΚΗ, ΜΗΛΙΑΡΑ 21(3), ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ , ΧΑΛΕΠΑΚΗ 2, ΒΑΡΔΑΒΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

 Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη  Μακαρώνα και Καρπαθιωτάκη.

Χορηγός τμήματος ο κ. Κώστας Μηλιαράς, χωματουργικά έργα.