Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ,ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Σε ένα υπέροχο βράδυ, στον φιλόξενο χώρο του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ και του ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ, με τα εκπληκτικά εδέσματα που μας πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες,  Μάνος Σταματάκης και  Μαρίνα Μανδαλενάκη, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας τίμησε τους χορηγούς της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. 

Στην εκδήλωση μας, από την ΕΚΑΣΚ παραβρέθηκε ο κ. Γιώργος Χιωτάκης και μας τίμησε ο Γενικός γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών κ. Χρήστος Κατσαπρακάκης, ενώ ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Νόντας Χριστινάκης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, έστειλε τηλεφωνικό χαιρετισμό. 

Από τους χορηγούς παραβρέθηκαν, η υποδιευθύντρια του ANISSA BEACH κυρία Νικολιδάκη , από τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ η κυρία Θάνια Λιναρδάκη, από το MIKEL Ηρακλείου και το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ, ο κ. Μανόλης Σταματάκης, ο κ. Κώστας Μηλιαράς , από το JASMINE ο κ. Γιάννης Μίγκλης, και οι κ.κ. Γιώργος Τσαγκαράκης και  Γιώργος Τζανετής. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κώστα και την Νίκη, από την SUPER STROM , στην Λεωφόρο Κνωσού για την πολύτιμη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Από τους συνοδούς των τμημάτων παρόντες ήταν οι κ.κ Μπάμπης Γαρεφαλάκης, Γιώργος Παπαδάκης, οι κυρίες, Μαρία Καπετανάκη, Αγγελική Μακαρώνα , Βούλα Καρπαθιωτάκη , όλοι συνοδευόταν από τους συζύγους τους.

Την εκδήλωση τίμησαν οι προπονητές, Μανόλης Δημητριάδης, Μάνος Σηφομιχελάκης, Παναγιώτης Παγωνίδης, Μάνος Ανυφαντάκης, Γιάννης Λουμπούνης , με τις συζύγους και τις συνοδούς τους και οι Κωνσταντίνος Βιολιντζής και Γιώργος Κατσαμπρακάκης.

Παρόντες επίσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με τους συζύγους τους, Βαγγέλης Παρασκευαίδης, Σύλβια και Νίκος Μιχόπουλος , Ελευθερία Μανιαδάκη και ο Μάριος Διακάκης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τα μέλη του συμβουλίου προς τους χορηγούς, μετά την ομιλία του προέδρου κ. Απόστολου Ανυφαντάκη και η βραδιά κύλισε  σε οικογενειακό, ευχάριστο κλίμα με άφθονο κρασί, φαγητό και πολλά πειράγματα εκατέρωθεν. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.