Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΟ 1 -- ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ 60-72

Απόγευμα Σαββάτου 19 Νοεμβρίου στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέθυμνο. Ο πίνακας γράφει τελικό σκορ 60-72 υπέρ της ομάδας μας. Μεγάλη και σημαντική νίκη για τη συνέχεια.
Φωτογραφία: Ο πανηγυρισμός  συγκρατημένος.  Οι παίδες της ομάδας μας ενωμένοι με μια φωνή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ!!!! Κάτι καλό υπάρχει εδώ.  ΠΑΙΔΙΑ με συμπεριφορά ΑΝΔΡΩΝ.
Απο το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε η ομάδα μας ότι δεν ήρθε στο Ρέθυμνο για διακοπές (άλλωστε το καλοκαίρι πέρασε ) αλλά για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.  
Και ενώ είχαμε συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ η ομάδα του Ρεθύμνου με πολύ μεγάλα σουτ κατάφερνε να μένει στο παιχνίδι.  Με 9 !!! τρίποντα κρατούσαν "ζωντανό" το ματς Χαρακτηριστικά ενώ το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με +18 για την ομάδα μας στα 3 λεπτά πρίν το τέλος να έχει πάει στους 6 (και τους παλμούς του κόουτς Λουμπούνη πάνω απο τους 130!!!!). Καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές οδήγησαν στη νίκη.
Η διαχείριση αυτής της κατάστασης και κυρίως των συναισθημάτων δημιουργεί σπουδαίες προσωπικότητες.  
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!
Η νίκη αφιερωμένη στους τραυματίες Λιανέρη, Πιταροκοίλη και Αφραθιανάκη.
Το φύλλο αγώνος: 14-21, 34-41, 39-57, 60-72
ΑΓΟΡ(ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ), ΧΟΥΛΗΣ 8 (2)  ΒΑΡΔΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ  ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ 11 (3) ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 9 (1) ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ 19 (1) ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ 7 (1) ΜΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ 6 (1)

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ), ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ 23 ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 6 ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 4 ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ 2 ΣΑΒΒΙΔΗΣ 4 ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 6 ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ ΜΙΕΣΤΡΙ 27 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΒΛΕΝΤΑΚΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ.

Συνοδός τμημάτος  ο κ. Νίκος Σταμούλος.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.