Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:2 στα 2 . ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΟΑΧ 54-45

Ένα δεκάλεπτο (3ο) ήταν αρκετό, με επιμέρους σκορ 30-8, ώστε να διπλασιάσουν τις νίκες τους τα κορίτσια μας. Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε όλα στοιχεία του ντέρμπυ, δυνατές μονομαχίες, όμορφες μπασκετικές φάσεις. 

Ο ΟΑΧ με την εμπειρία του και τη βοήθεια της ζώνης κράτησε χαμηλά το σκορ και προηγήθηκε στο ημίχρονο 17-22. Η ζώνη συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο για τον ΟΑΧ αλλά δεν ήταν αρκετή να περιορίσει τις νεάνιδες μας καθώς βρήκαν ελεύθερα τρίποντα, ευστοχώντας διαδοχικά σε 5. Ωστόσο τη διαφορά την έκανε η δυναμική και πιεστική άμυνα που δεν επέτρεψε σε οργανωμένες επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Βεβιασμένες επιθέσεις με άστοχα σουτ τα τελευταία δεύτερα, παραβάσεις 8 δευτερολέπτων, λήξη κόρνας 24", κλεψίματα, deflection προκάλεσαν εκνευρισμό στον ΟΑΧ και έδωσαν φτερά στην επίθεση του Ανδρογέα κλείνοντας την 3η περίοδο με το εντυπωσιακό 47-30.

Το τελευταίο δεκάλεπτο χαλάρωσε λίγο η άμυνα και η κούραση έκανε την εμφάνιση της στην επίθεση. Παρόλο αυτά  η ομάδα διαχειρίστηκε το σκορ και δεν κινδύνεψε ακόμη και όταν η διαφορά έπεσε στο 2λεπτο στους 7 πόντους.

Μεγάλη νίκη, με πολλά οφέλη εμπειριών για τις νεάνιδες απέναντι σε γυναίκες. Συνεχίζουμε και προσμένουμε με ενθουσιασμό τα επόμενα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή ομάδα του ΟΑΧ και στις αθλήτριες της, που έδειξαν μπασκετικό σεβασμό στην ομάδα μας.

Η διαιτησία ήταν άψογη!

Το φύλλο αγώνος, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΟΑΧ 54-45. 

Η διαμόρφωση ανά δεκάλεπτο:9-12, 17-22, 47-30, 54-45.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΑΡΟΥΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ 5(1), ΓΑΛΑΝΑΚΗ 13(1), ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 17(3), ΨΑΡΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 1, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 8(2), ΜΗΛΙΑΡΑ 8, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ 2, ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗ, ΒΑΡΔΑΒΑ, ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ.

ΟΑΧ(ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ), ΛΑΛΕΟΓΛΟΥ 3, ΠΑΠΑΔΑΚΗ 8, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ, ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ 10, ΓΕΡΑΚΟΥΔΑΚΗ 8(2), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ 4, ΜΑΥΡΑΚΗ 12 (3), ΓΚΡΙΝΙΑ, ΣΚΕΜΠΕ, ΖΑΝΙΚΑ, ΠΑΓΩΝΙΚΑΚΗ.

Χορηγός τμήματος το JASMINE.

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες, Καπετανάκη, Καρπαθιωτάκη και Μακαρώνα.