Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΙΔΙΚΟ 1:ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Παιδικό 1 : ΟΦΗ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 68-63

Πρωινό Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στο ΒΑΚ η ομάδα μας φιλοξενήθηκε απο τον ΟΦΗ. 

Με την εικόνα ακριβώς αντίθετη απο το παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.  Προηγήθηκε με 6 πόντους και έδειξε απο την αρχή στους γηπεδούχους ότι ήρθε αποφασισμένη για το διπλό βάζοντας τους προβληματισμό και άγχος στο παιχνίδι τους. Μέχρι και την αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα μας ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ ελέγχοντας τον αγώνα. Ήταν εμφανής σε όλους ότι το 2πλό ήταν πλέον ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα των δυο ομάδων. Μάλιστα αν δεν έπαιρνε η ομάδα του ΟΦΗ δεύτερες και τρίτες επιθέσεις απο τα επιθετικά ριμπάουντ το παιχνίδι θα είχε καθαρίσει υπέρ της ομάδας μας απο πολύ νωρίς. Φτάσαμε στο 4ο δεκάλεπτο όπου για άλλη μια φορά οι απουσίες, η κούραση, τα πολλά φάουλ με τα οποία είχαν φορτωθεί οι παίκτες μας και μερικά "δύσκολα" σφυρίγματα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα οδήγησαν στην ανατροπή υπέρ της ομάδας του ΟΦΗ .

Η βελτίωση μας είναι παραπάνω απο εμφανής και το σημαντικότερο είναι ότι οι παίδες ξέρουν ότι μπορούν.

Το φύλλο αγώνος.

Δεκάλεπτα: 16-16, 11-17, 17-15, 24-15 

ΟΦΗ: ΤΟΥΡΤΟΥΛΑΙ 3, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ 11, ΝΙΚΟΛΟΣ 10, ΦΡΟΓΑΚΗΣ, ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ 16(1), ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ 19(2), ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ , ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ 9(1), ΦΛΟΥΡΗΣ , ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ , ΦΟΔΕΛΙΑΝΑΚΗΣ.

Προπονητής: ΠΑΛΛΗΣ , ΜΠΟΧΟΡΙΔΗΣ 

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ 13(1), ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 12, ΛΑΛΙΩΤΗΣ ,  ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ 3, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 11,  ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ, ΜΙΕΣΤΡΙ 11, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ 7(1),  11, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 2, ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ

Προπονητής: ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Συνοδός τμήματος ο κ. Νίκος Σταμούλος.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.