Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 43-60

Το απόγευμα του Σαββάτου, 07 Ιανουαρίου στην Ιεράπετρα οι παίδες της ομάδας μας πήραν ένα  πολύ σημαντικό διπλό και ξεκίνησαν νικηφόρα το νέο έτος. Ταυτόχρονα έκαναν και το καλύτερο δώρο στο coach Λουμπούνη για την ονομαστική του γιορτή. 

Παρά την μεγάλη αργοπορία στην έναρξη του αγώνα, οι παίκτες μας δεν επηρεάστηκαν και με δυνατό ξεκίνημα προηγήθηκαν 2-10 δείχνοντας από την αρχή ότι δε θα άφηναν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα . Ο ρυθμός η πίεση και οι σωστές επιλογές ήταν πολύ σημαντικά στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Το παιχνίδι θα είχε κριθεί απο το 1ο ημίχρονο αν η ομάδα της Ιεράπετρας δεν έβαζε 4 συνεχόμενα τρίποντα που την κρατούσαν σε επαφή με το σκορ.  

Η εικόνα στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε με την υπεροχή της ομάδας μας να είναι εμφανής δίνοντας την δυνατότητα στο coach για να ανοίξει το rotation και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. 

Σημαντική νίκη . Χρόνια πολλά για την γιορτή του στον coach Λουμπούνη. 

Συνεχίζουμε!!

Το Φύλλο αγώνα:ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 43-60,

Δεκάλεπτα: 10-21, 10-13, 14-14, 9-13 

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: (ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ), ΚΑΜΙΝΗΣ , ΖΕΡΒΑΚΑΚΗΣ ,ΔΙΑΚΑΚΗΣ 4, ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ 8, ΝΑΤΣΟΣ , ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 2,ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ 5, ΚΩΣΤΙΝΟΣ  ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ 12 , ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ , ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ , ΚΑΡΙΩΤΗΣ 12.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ), ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ 26,  ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 2, ΛΑΛΙΩΤΗΣ ,  ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ , ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 13,  ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ 4, ΣΑΒΒΙΔΗΣ 4,  ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 2, ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ, ΜΙΕΣΤΡΙ 2, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ 7(2),  ΤΣΙΚΑΝΔΗΛΑΚΗΣ ,

Σύνοδός τμήματος ο κ. Νίκος Σταμούλος.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.