Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ

Δύσκολη βραδιά για την νεανική μας ομάδα, καθώς ηττήθηκε από την ανώτερη αγωνιστικά ομάδα του Ηροδότου. Η εμπειρία  και το κίνητρο των αθλητριών του Ηροδότου ήταν αρκετά για να δώσουν το ροζ φύλλο στη φιλοξενούμενη ομάδα. 

Από την αρχή του αγώνα η δυνατή, ως σκληρή άμυνα του Ηροδότου και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ του Ανδρογέα οδήγησαν σε διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα κορίτσια μας έβγαλαν αντίδραση μόνο στην αρχή του 2ου ημιχρόνου όταν  μείωσαν σε μονοψήφια διαφορά. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά και δίκαια ο Ηρόδοτος κέρδισε το ματς.

Η συμμετοχή των νεανίδων μας στο πρωτάθλημα των γυναικών, απέναντι σε έμπειρες αθλήτριες και ομάδες με τακτική προσέγγιση, μόνο θετικές παραστάσεις και διδάγματα προσφέρει στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και προσμένουμε τον επαναληπτικό μας αγώνα να μετρήσουμε την πρόοδο και την εξέλιξη των κοριτσιών μας.

Το φύλλο αγώνος, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 35-56

Δεκάλεπτα .9-28, 6-4, 13-8, 7-16

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ)

ΚΑΖΑΚΗ 1, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 7(1), ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 11(1), ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 3, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 3, ΜΗΛΙΑΡΑ 10, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ, ΒΑΡΔΑΒΑ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ)

ΙΑΤΡΑΚΗ 9(1), ΓΟΥΜΕΝΑΚΗ 5(1), ΓΙΑΛΑΜΑ 2, ΟΡΦΑΝΟΥ 3(1), ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ 3, ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ 13, ΚΑΡΔΑΜΑΚΗ Ζ 2, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ 6, ΒΑΡΕΛΤΖΗ 11(2), ΚΑΡΔΑΜΑΚΗ 2, ΦΩΝΙΑΔΑΚΗ, ΜΑΥΡΑΚΗ .

Χορηγός τμήματος το JASMINE. 

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες, Καπετανάκη, Καρπαθιωτάκη και Μακαρώνα.